Monday, April 14, 2008

Salam Blogger buat semua sahabat2 yg mengunjungi blog ini..

1 comments:

jienergetic08 said...

Salam
Hait wan
Harap2 sihat yer
Blogger yg bagus
Gud job guy

Warna layout yg jie suka
Maroon gitew cuma yg tak sesuai tuh gambar keta
Wan inat ker?

Wan kalau2 nk lg bagus kan
Masukkan link2 yg best utk rujukan pengguna yg lalu dan review page wan ni tau
Mcm link banking, url2 berita, web2 page yg bagus2...comment2 etc

Jie ada wordpress
Kalau wan nk tgk dan buat satu web lg boleh jer
Webpress lg mudah dan ringkas
Pemilihan templets pun ok dan menarik...
Jie dah ada cuma tak siap rebuilt
Sebab busy dgn kerja kan
Jd ada masa wan tgk yer
LiveJournal pun best tau...
Buat masa ni jie agak busy
Wan jg diri elok2 yer
Sayang wan selalu


Utk wan, study smart
Insyallah, kita pasti jumpa di Malaysia nt
Jie akan bwk suami jie tuh
Walau kita dlm YM kdg2 gelak yer
Wan mmg nakal yer...siap lar nt
Ahaksss...

Ok yer wan...
Last but not list, ceria2 selalu

Ur sincerely,
JiE

Template by : x-template.blogspot.com